Voor openbare besturen of voor grote projecten treden wij op als ingenieur - ontwerper. We maken het ontwerp, de stabiliteitsstudie en het uitvoeringsdossier voor overkappingen van speelplaatsen, pleinen of andere grote buitenruimtes.

Samen met de opdrachtgever leggen we de basisvereisten vast in een gedetailleerd aanbestedingsdossier, met veel aandacht voor kwaliteitsvolle architectuur. We staan de opdrachtgever vervolgens bij bij de offertevraag en bij de selectie van een geschikte uitvoerder.

Neerijse

Lokeren

Arlon

Binnen een nieuwbouwproject voor een basisschool ontwierpen we de zeilstructuur boven de speelplaats. De aanbestedingsdossiers werden opgesplitst in een deel voor de ruwbouwaannemer en een deel voor de zeilmaker. Zowel funderingen als zeilstructuur werden door ons ontworpen en berekend.

Wij assisteerden de stad bij een design- and build opdracht voor het bouwen van een demonteerbare shelter over het marktplein. Wij berekenden in een eerste fase de funderingen onder de pleinaanleg nog voor het ontwerp bekend was. We rekenden na de aanbesteding het ontwerp na dat werd aangeboden door de zeilmaker. Dat de shelter door stadspersoneel moest kunnen gedemonteerd worden, was één van de belangrijkste vereisten.

Binnen het kader van een renovatieproject voor het Parc du Moulin van Aarlen ontwierpen we een zeilstructuur boven een evenementenplein. Samen met de landschapsarchitect integreerden we de funderingen en de waterafloop in een natuurlijke aanleg van het park. We hielden daarbij rekening met de zichten naar de Gallo - Romeinse site en met de ondergrondse bronnen van de rivier de Semois.